RVS Machinebouw

Met ons team van veelzijdige engineers en ervaren metaalbewerkers, gecombineerd met een uitgebreid en modern machinepark, kan De Kruijff Machinebouw in Nijkerk zelfs de meest uitdagende RVS machinebouwopdrachten aan. In elke fase, van technische tekening tot productie en installatie, komen wij samen met u tot het beste resultaat.

Foto’s bekijken

Engineering

Eén van de specialismen van De Kruijff Machinebouw is engineering. Wij fabriceren zowel in serie als enkelstuks. Nauwkeurigheid en levering volgens afspraak zijn daarbij vanzelfsprekend. Vele veeleisende opdrachtgevers kiezen daarom al jaren voor ons en onze expertise. Bij onze engineering maken we gebruik van (3D) tekenprogramma’s als Solidworks, Inventor en Autocad.

Foto’s bekijken

RVS Constructies

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren RVS constructies voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Opdrachtgevers in heel Nederland, maar ook met name in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Putten, Ermelo en Nijkerk, doen een beroep op ons bij alle denkbare constructies, kanten, zetwerk en (complexe) toepassingen. Meestal vanaf het eerste/ruwe ontwerp tot en met de plaatsing.

Foto’s bekijken

Prototype bouw

Een onderscheidend specialisme van De Kruijff Machinebouw is ook het ontwikkelen en leveren van prototypes inclusief besturingstechnieken. Wij beschikken over een ruime ervaring op dit gebied en werken we o.a. voor opdrachtgevers in de volgende branches/industrieën: food (voedingsindustrie), olie, gas, chemie en waterbehandeling.

Foto’s bekijjken

machinebouw-klein
RVS Machinebouw
constructies-klein
RVS Constructies
skidbouw-klein
Skidbouw
rvs-leidingwerk-klein
RVS Leidingwerk
zet-werk
Groot zet- en kantwerk
metaalbewerking-klein
Plaatbewerking
rvs-Tankbouw
RVS Tankbouw
aluminium-laswerk-klein
Laswerk

Specials

Kunst

Wij ondersteunen beeldend kunstenaars die met metaal werken en zien het als een uitdaging om hun ideeën tot leven te laten komen in RVS-staal en aluminium.

Lees meer