De specialist in RVS-machinebouw, constructies en engineering

Vacature Allround RVS plaatwerker (en/of leerling)

Voor de uitbreiding voor ons vaste team zijn wij op zoek naar:

Allround RVS plaatwerker (en/of leerling):

Als allround rvs plaatwerker bij De Kruijff Machinebouw bestaan je werkzaamheden uit het voorbereiden, samenstellen en hechten, aflassen en afwerken van zeer diverse en afwisselende rvs producten. Van o.a. kleine tot grote frames, tanks, constructies en plaatwerk delen als enkelstuks of in kleine series, voor bijvoorbeeld waterzuivering of de voedingsmiddelenindustrie.

Naast het samenstellen en aflassen ben je betrokken bij het hele proces, van zagen en boren, tot het knippen en zetten van de producten. Bij ons komt een ruwe plaat binnen en dit verwerk je tot een eindproduct.

Hiervoor moet je wel tekening kunnen lezen en Tig/Mig lassen of open staan om dit te willen leren. Omdat bij onze opdrachtgevers de machines aan veel vereisten moeten voldoen, is het van belang dat je secuur en netjes werkt. Werk je graag in een team en wil je graag mooie en kwalitatief hoge machines/apparaten bouwen, dan bij je bij ons aan het juiste adres. Ik nodig je graag uit bij ons voor een kopje koffie of thee en te kijken wat voor een bedrijf wij zijn en/of jij jezelf bij ons ziet werken. Stuur je sollicitatie met CV naar info@dekruijff-machinebouw.nl t.a.v. Charl de Kruijff of bel 035-6025817. Graag tot ziens!

Navigatie