Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Kunst

Werkzaamheden

Kunst

Bij De Kruijff Machinebouw zien we elke opdracht als een boeiende uitdaging. Onze expertise wordt ingezet om de ideeën van kunstenaars tot leven te laten komen in duurzame materialen zoals staal en aluminium. Ben jij een gepassioneerde kunstenaar die droomt van het creëren van unieke metalen kunstwerken? Wij geloven in de kracht van metalen kunst en ondersteunen beeldend kunstenaars die zich specialiseren in het vormgeven van bijzondere werken met o.a. staal en aluminium. 

Van Idee tot Realisatie:Onze Kracht, Jouw Idee/Project!

Bij ons is creativiteit grenzeloos en oplossingen zijn maatwerk, of je nu een bedrijf bent of een particulier. Van het omzetten van jouw concept in een tastbaar project tot het kraken van ingewikkelde technische vraagstukken, wij zijn er om jou te ondersteunen op elke stap van de weg. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw project kunnen waarmaken. Heb je een idee, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken? Wij denken graag met je mee!

Creëer Onvergetelijke Metaalkunst

De Kruijff Machinebouw heeft bijgedragen aan meerdere kunstwerken in de regio. Zo zijn wij trotse bijdrager van het prachtige kunstwerk ‘De Stier’ in Amersfoort. 

Vaak gaan de grenzen van metaalkunst verder dan aanvankelijk gedacht. Onze ervaring bij De Kruijff Machinebouw heeft aangetoond dat er talloze mogelijkheden zijn bij het vormgeven van metalen kunstwerken. Wij nodigen (lokale) kunstenaars graag uit om met ons in gesprek te gaan en hun ideeën te verkennen. Samen kunnen we de grenzen van creativiteit verleggen en unieke meesterwerken tot leven brengen in metaal.

Onze bijdragen aan Kunstwerken

Neem contact op

Offerte-aanvraag / nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.