Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Wat wij doen

Onze werkzaamheden

Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw heeft zich toegelegd op het ontwerpen, produceren, kanten en installeren van maatwerk RVS-metaalconstructies, machines, apparaten en skids voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om massa- of enkelvoudige productie, wij leveren oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen! 

RVS-Machinebouw

De Kruijff Machinebouw is  allround specialist in machine- en apparatenbouw. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij je van dienst zijn met de meest uiteenlopende producten van bezinkers en composteerders tot opvoerbanden en trilgoten.

RVS-Leidingwerk

Bij ons vind je hoogwaardig leidingwerk in RVS 304 of 316, met productiemogelijkheden zoals doorlassing en backinggas voor optimale kwaliteit. Ook bieden we opties voor het slijpen van inwendige lassen, evenals afwerking met aansluitingen, flensen en koppelingen voor een perfect resultaat.

RVS-Tankbouw

De Kruijff Machinebouw, opgericht in 1986 en gevestigd in Nijkerk, heeft...

Trechters / Hoppers

De Kruijff Machinebouw in Nijkerk produceert ook trechters & hoppers...

RVS-Constructies

De Kruijff Machinebouw is jouw partner in het ontwerpen en produceren van aluminium/RVS-constructies. Naast ons vakmanschap in constructie bieden we ook diverse nabewerkingsopties, zoals beitsen, passiveren, glasparelen en poedercoaten. 

Groot Zet- en Kantwerk

Zet- en kantwerk waaronder het kanten/zetten op grote formaten...

RVS/Alu Las- en Slijpwerk

Tig-lassen en Mig-lassen van RVS en aluminium behoort tot de specialiteiten...

Kunst

Ben jij een gepassioneerde kunstenaar die droomt van het creëren van unieke metalen kunstwerken? Wij geloven in de kracht van metalen kunst en ondersteunen beeldend kunstenaars die zich specialiseren in het vormgeven van bijzondere werken met o.a. staal en aluminium.

Skidbouw

Ontdek de complete skidbouwservice. Onze vakmensen zijn klaar om elk skidproject aan te pakken, van schets/ontwerp tot productie. Ook bieden we expertise in het lassen van leidingwerk, met formeergas en speciale leidingwerksystemen van gerenommeerde merken

Plaatbewerking

De Kruijff Machinebouw in Nijkerk is gespecialiseerd in plaatbewerking...

Interieur en Exterieur

Naast machinebouw staan ook klaar voor de particulieren / bedrijven die op zoek zijn naar unieke interieur en exterieur items. Denk hierbij aan duurzame RVS-keukenbladen, prachtige bloembakken en stijlvolle loungesets.

Grafmonumenten

Elk grafmonument is een uniek eerbetoon, ontworpen om de herinnering aan uw dierbaren te koesteren. Laat ons jouw visie omzetten in een blijvende herinnering. Kies uit materialen zoals RVS, blauwstaal en cortenstaal, voor duurzame en onderhoudsvriendelijke monumenten.

Neem contact op

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

PHOTO-2020-10-07-09-21-40 4
Onze opdrachtgevers

Wij werken onder andere met foodbedrijven in de provincie Utrecht, Gelderland, Noord Holland

Wij werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers waaronder diverse foodbedrijven. Als geen ander hebben wij jarenlange kennis van en ervaring in onder meer de branches food, olie, gas, chemie, farmacie en waterzuiveringinstallaties