Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Over ons

Dubbelwandige Trechter

Over De Kuijff Machinebouw

Dé specialist in Midden-Nederland voor RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Sinds 1986 is De Kruijff Machinebouw een toeleverancier van hoogwaardige plaatonderdelen uit roestvast staal (RVS), aluminium en staal. Onze expertise omvat eenvoudige halffabricaten tot complexe montages, ondersteund door een uitgebreid machinepark.
 
In Midden-Nederland zijn wij de specialist voor het ontwerpen, produceren, kanten en installeren van maatwerk RVS-metaalconstructies, machines, apparaten en skids. Als veelzijdige RVS-machine- en apparatenbouwer bedienen wij sectoren zoals de voedingsindustrie, waterzuivering, olie en chemie. Daarnaast staan wij klaar voor particulieren die op zoek zijn naar unieke interieur- en exterieur, zoals duurzame RVS-keukenbladen, bloembakken en loungesets.
 
Sinds 2019 zijn wij gevestigd aan Sindelererf 1 op het industrieterrein de Flier in Nijkerk. Onder leiding van directeur en eigenaar Charl de Kruijff levert ons ervaren team van engineers en metaalbewerkers vakmanschap, met ondersteuning van specialisten uit ons netwerk indien nodig. 

Charl de Kruijff

“Sinds 2008 leid ik met trots De Kruijff Machinebouw, waar mijn eigen carrière ooit begon als technisch stagiair. Na jaren van groei en ontwikkeling heb ik een ervaren team van engineers en metaalbewerkers om mij heen gebouwd. Als directeur en eigenaar draag ik niet alleen de verantwoordelijkheid voor het aansturen van het team, maar ben ik ook actief betrokken bij het bouw- en denkproces, waarbij ik mijn kennis en ervaring deel. Mijn passie ligt dus zowel in het bouwen van hoogwaardige RVS-constructies, als in het begeleiden en stimuleren van anderen. Door samenwerking weten we praktische en efficiënte constructies te ontwikkelen.”

– Directeur / Eigenaar – 

Samenwerken met De Kruijff Machinebouw

Meedenken en/of uitvoeren

Bij De Kruijff Machinebouw zijn we gepassioneerd in het ontwerp, de productie en installatie van op maat gemaakte RVS-metaalconstructies. Onze expertise omvat een breed scala aan producten, variërend van machines, apparaten en bordessen tot warmtewisselaars, condensors, machinebehuizingen, transportbanden en grote RVS frames. Bovendien bieden we oplossingen zoals aircleaners voor de voedingsmiddelenindustrie, RVS vaten/tanks, dosing units en skids, allemaal op maat of in serie geproduceerd.

Wij bedienen klanten in diverse sectoren en industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, machinebouw, transportsector, procesindustrie en architectuur voor zowel interieur als exterieur. Onze toewijding ligt bij het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de specifieke eisen en verwachtingen van onze klanten.

Wij hebben vooral uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd in branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, olie, gas, petrochemie, farmacie, (ultrasoon)reiniging en waterbehandeling. Maar ook voor maatwerk zoals aanrechtbladen, RVS (metaal) bloembakken, vintage stalen deuren, kozijnen, unieke tafelpoten en vintage frames kan je bij ons terecht. 

Eenvoudige en complexe opdrachten

Eén van onze specialismen is engineering. Met onze in-house engineering zijn we in staat om zowel eenvoudige als complexe opdrachten aan te pakken. We denken graag met onze klanten mee om de beste oplossingen te vinden en/of voeren deze vervolgens uit met vakmanschap en precisie.

Gecertificeerd en betrokken leerbedrijf

Interesse in een stage of BBL-opleiding bij ons?

De Kruijff Machinebouw is een gecertificeerd leerbedrijf en is onder andere aangesloten bij Koninklijke Metaalunie, Stichting OOM en Kenteq. Wij bieden stageplekken en BBL-opleidingen aan voor technische en talentrijke scholieren/studenten.

Met verschillende scholen hebben wij samenwerkingsverbanden, waaronder ROC in Amersfoort en het Hoornbeeck College. Mochten wij nog geen contact hebben met jouw school, dan kijken we graag of dit mogelijk is! Ook is De Kruijff Machinebouw opleider in het werk-leertraject in samenwerking met OBM en MBO Amersfoort, locatie Leusden. 

Moet jij binnenkort stage lopen of ben je geïnteresseerd in een BBL-opleiding? Lees dan verder!