De specialist in RVS-machinebouw, constructies en engineering

Over ons

dubbelwandige trechter

Over De Kuijff Machinebouw

De specialist in Midden-Nederland voor RVS machinebouw, constructies en engineering

De Kruijff Machinebouw B.V. is opgericht in 1986 en toeleverancier van plaatonderdelen gemaakt uit roestvaststaal en aluminium en staal, variërend van eenvoudige halffabricaten tot complexe montages. Ons innovatieve machinepark is uitgebreid. Vanaf 2019 werken wij vanuit ons pand aan de Sindelererf op industrieterrein de Flier in Nijkerk. Directeur en eigenaar Charl de Kruijff geeft leiding aan een ervaren team van engineers en metaalbewerkers, waar nodig aangevuld met specialisten uit ons netwerk. 

 

Samenwerken met De Kruijff Machinebouw

Meedenken en/of uitvoeren

De Kruijff Machinebouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk RVS metaalconstructies, machines, apparaten, bordessen, warmtewisselaars, condensors, machinebehuizing, transportbanden, grote RVS frames, aircleaners voor de vodeingsmiddelenindustrie, RVS vaten/tanks, dosing unit en skids. Alles op maat of in series.
Wij werken voor opdrachtgevers uit de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, machinebouwindustrie, transportsector, procesindustrie en architecten voor binnen- en buitenhuis interieur.

Eenvoudige en complexe opdrachten

De Kruijff Machinebouw heeft met name veel ervaring en expertise in de volgende branches: voedingsmiddelenindustrie, olie, gas, petrochemie, farmacie, (ultrasoon)reiniging en waterbehandeling. In combinatie met onze in-house engineering zijn eenvoudige en complexe opdrachten bij De Kruijff Machinebouw in goede handen. Maar ook voor aanrechtbladen, rvs (metaal) bloembakken, vintage stalen deuren, kozijnen, bijzondere tafelpoten en vintage frames kunt u goed bij ons terecht.

vulstation
Gecertificeerd en betrokken leerbedrijf

Interesse in een stage bij ons?

De Kruijff Machinebouw in Nijkerk is een gecertificeerd leerbedrijf en is onder andere aangesloten bij Koninklijke Metaalunie, Stichting OOM en Kenteq. Wij bieden stageplaatsen aan voor technische en talentrijke scholieren/studenten werktuigbouwkunde.

 

Wij hebben contacten met meerdere scholen, waaronder het ROC midden Nederland, locatie Amersfoort, het Hoornbeeck college. Ook is De Kruijff Machinebouw opleider in het werk-leertraject in samenwerking met OBM en MBO Amersfoort, locatie Leusden. Ben je een uiterst gemotiveerde uitblinker in je klas en heb je interesse in een stage bij De Kruijff Machinebouw? Stuur dan je CV en je motivatiebrief naar marketing@dekruijff-machinebouw.nl We laten dan snel weten of er stagemogelijkheden zijn.