Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Over ons

dubbelwandige trechter

Over De Kuijff Machinebouw

Dé specialist in Midden-Nederland voor RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw B.V. is opgericht in 1986 en toeleverancier van plaatonderdelen gemaakt uit roestvaststaal en aluminium en staal, variërend van eenvoudige halffabricaten tot complexe montages. Ons innovatieve machinepark is uitgebreid. Vanaf 2019 werken wij vanuit ons pand aan de Sindelererf op industrieterrein de Flier in Nijkerk. Directeur en eigenaar Charl de Kruijff geeft leiding aan een ervaren team van engineers en metaalbewerkers, waar nodig aangevuld met specialisten uit ons netwerk. 

 

Samenwerken met De Kruijff Machinebouw

Meedenken en/of uitvoeren

De Kruijff Machinebouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk RVS-metaalconstructies, machines, apparaten, bordessen, warmtewisselaars, condensors, machinebehuizing, transportbanden, grote RVS frames, aircleaners voor de voedingsmiddelenindustrie, RVS vaten/tanks, dosing unit en skids. Alles op maat of in series.
Wij werken voor opdrachtgevers uit de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, machinebouwindustrie, transportsector, procesindustrie en architecten voor interieur en exterieur.

Eenvoudige en complexe opdrachten

De Kruijff Machinebouw heeft met name veel ervaring en expertise in de volgende branches: voedingsmiddelenindustrie, olie, gas, petrochemie, farmacie, (ultrasoon)reiniging en waterbehandeling. In combinatie met onze in-house engineering zijn eenvoudige en complexe opdrachten bij De Kruijff Machinebouw in goede handen. Maar ook voor aanrechtbladen, RVS (metaal) bloembakken, vintage stalen deuren, kozijnen, bijzondere tafelpoten en vintage frames kunt u goed bij ons terecht.

Gecertificeerd en betrokken leerbedrijf

Interesse in een stage of BBL-opleiding bij ons?

De Kruijff Machinebouw is een gecertificeerd leerbedrijf en is onder andere aangesloten bij Koninklijke Metaalunie, Stichting OOM en Kenteq. Wij bieden stageplekken en BBL-opleidingen aan voor technische en talentrijke scholieren/studenten.

Met verschillende scholen hebben wij samenwerkingsverbanden, waaronder ROC in Amersfoort en het Hoornbeeck College. Mochten wij nog geen contact hebben met jouw school, dan kijken we graag of dit mogelijk is! Ook is De Kruijff Machinebouw opleider in het werk-leertraject in samenwerking met OBM en MBO Amersfoort, locatie Leusden. 

Moet jij binnenkort stage lopen of ben je geïnteresseerd in een BBL-opleiding?  Lees dan verder!