Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

RVS Machinebouw

opvoerband
Werkzaamheden

Allround en ervaren RVS Machinebouw

De Kruijff Machinebouw is dé allround specialist in machine- en apparatenbouw. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij je van dienst zijn met de meest uiteenlopende producten, waaronder bezinkers, composteerders, transportbanden, blancheurs, gaswassers, opvoerbanden, trilgoten en ultrasoonreinigingslijnen. Vertrouw op ons vakmanschap voor betrouwbare oplossingen die aan al jouw behoeften voldoen. 

RVS of aluminium machines en apparaten

Onze hoogwaardige machines en apparaten worden vervaardigd uit duurzaam RVS of aluminium. Met deze materialen realiseren wij jouw product, waarbij betrouwbaarheid, onderhoud en levensduur voorop staan volgens de strenge eisen van de industrie. In de ontwerpfase denken we proactief met je mee om kosten te minimaliseren. 

Eerdere projecten

Ontdek eerdere projecten en zie hoe wij onze expertise hebben ingezet bij het vervaardigen van bezinkers, composteerders, gaswassers en opvoerbanden. Van concept tot realisatie, wij staan klaar om uw project tot leven te brengen. Heb je een project in gedachten? Wij denken graag mee en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Bezinker / Bezinktank

Bezinker / Bezinktank

Bezinktanks zijn cruciaal voor waterzuivering. De bezinkers scheiden bezinkbare deeltjes zoals grond, zand en zetmeel van afvalwater, wat resulteert in schonere en duurzamere waterbronnen.

Composteerder

Transformeer organisch afval in waardevolle compost met onze innovatieve composteerder! Verminder uw ecologische voetafdruk en bevorder duurzaamheid.
Limonadefabriek

Doseringsunit

Ontdek de doseringsunits van De Kruijff Machinebouw, essentieel voor nauwkeurige doseringen in diverse toepassingen, zoals frisdrankmengsels en andere producten in de voedingsindustrie.
rvs gaswasser

RVS 316 Gaswasser

Efficiënte Gasverwerking: Bij de gaswasser is gebruik gemaakt van hoogwaardig RVS 316, die uitlaatgassen efficiënt reinigt en emissies minimaliseert, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Opvoerband

Onze opvoerbanden zijn ontworpen om naadloos te integreren in diverse industriële processen, van productie tot logistiek. Met technologieën optimaliseren we: materiaalstroom, productiviteit en downtime.

RVS Trilgoot

Dé oplossing voor efficiënte materiaalverwerking. Onze trilgoten bieden een betrouwbare en duurzame manier om materialen te transporteren en te doseren binnen uw industriële proces.

Of het gaat om bulktransport van granen, zand of stenen, of nauwkeurig doseren van poeders en fijne materialen, onze trilgoten bieden de flexibiliteit en precisie die uw proces vereist.

Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), garanderen onze trilgoten duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor ze geschikt zijn voor diverse industriële omgevingen.

Onze Producten

Neem contact op

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.