Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

RVS Constructies

dubbele bezinker
Werkzaamheden

Complete ontwikkeling en productie van RVS-/aluminiumconstructies

De Kruijff Machinebouw is jouw partner voor het ontwerpen en produceren van aluminium/RVS-constructies. Wij bedienen zowel de zakelijke als particulieren markt met maatwerkoplossingen.

Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan RVS-constructies te ontwikkelen en produceren. Enkele voorbeelden van producten die wij kunnen leveren zijn (grote) bordessen, trappen, leuningen, waterzuiveringstanks, warmtewisselaars, condensors, machinebehuizingen, transportbanden, frames, RVS-tanks en trechters. Onder aan deze pagina staan enkele producten afgebeeld.

Nabewerking van RVS-/aluminiumconstructies​

Naast het ontwerpen en produceren van RVS-constructies bieden wij ook kanten en nabewerkingsopties aan. De nabewerkingsopties die wij bieden zijn:

  • Beitsen
  • Passiveren
  • Glasparelen
  • Poedercoaten

Met deze diensten kunnen we de esthetiek verbeteren, de corrosiebestendigheid verhogen en de oppervlakteafwerking aanpassen, zodat we altijd streven naar een perfect eindresultaat.

Desgewenst leveren wij de complete RVS- of aluminiumconstructie af, inclusief alle bijbehorende rekenrapportages. Zo kan je met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en volledige service, van begin tot eind.

RVS Bordes - Bordesoplossingen voor de Voedingsindustrie

Bij De Kruijff Machinebouw zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van RVS bordessen voor de voedingsindustrie. Een bordes is een verhoogd platform dat wordt gebruikt om toegang te bieden tot verschillende delen van de productieomgeving. Onze bordessen worden zorgvuldig ontworpen met de nadruk op veiligheid en efficiëntie, en we bieden maatwerkopties aan om aan specifieke behoeften te voldoen.

Onze Producten

Neem contact op

Offerte-aanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.