Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Nieuws

Ontwikkel Jouw Technische Talent bij De Kruijff Machinebouw!

Vacature: Technisch Talent Gezocht!
Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je de ambitie om jouw technische kennis en ervaring uit te breiden? Dan is De Kruijff Machinebouw op zoek naar jou!

Hoofd- en Vriendschapssponsor bij Hockeyclub Nijkerk!

De Kruijff Machinebouw, al enkele jaren trotse hoofdsponsor van Hockeyclub Nijkerk en prominent aanwezig op het wedstrijdshirt van Heren 1, vergoot nu zijn betrokkenheid als sponsor van de Vrienden van Trui.

Onthulling van het Herdenkingsmonument ‘Verloren Parel-Hemelpost’ in Zeewolde

Op 14 oktober 2023 vond de onthulling plaats van het herdenkingsmonument ‘Verloren Parel’ op de Algemene Begraafplaats aan de Dasselaarsweg in Zeewolde, als eerbetoon aan de Baby Loss Awareness Week.

De Kruijff Machinebouw is trotse bijdrager van het herdenkingsmonument ‘Verloren-Parel’. 

Verlenging Sponsoring Hockeyclub Nijkerk!

Met trots kondigen wij aan dat De Kruijff Machinebouw ook de komende 3 seizoenen shirtsponsor zal zijn van de seniorenteams van Hockeyclub Nijkerk! 

Creëer Onvergetelijke Metaalkunst – Van 'De Stier' in Amersfoort tot Uw Visie

Ben jij een gepassioneerde kunstenaar die droomt van het creëren van unieke metalen kunstwerken? Bij De Kruijff Machinebouw geloven we in de kracht van metalen kunst en ondersteunen we beeldend kunstenaars die zich specialiseren in het vormgeven van bijzondere werken met staal en aluminium.

laboratorium pomptester

Optimaliseer Uw Processen met Onze Laboratorium Pompskids

Bent u op zoek naar geavanceerde oplossingen voor het optimaliseren van uw laboratoriumprocessen? Ontdek de innovatieve wereld van de laboratorium pompskids van De Kruijff Machinebouw. Onze hoogwaardige pompskids zijn ontworpen om de efficiëntie van uw laboratorium te verhogen en tegelijkertijd nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. 

De Rol van Bezinkers in Afvalwaterbehandeling

Bij De Kruijff Machinebouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van bezinktanks voor waterzuivering, waarbij bezinkers een cruciale rol spelen in het zuiveringsproces. Deze apparaten worden ingezet om bezinkbare deeltjes, variërend van grond en zand tot zetmeel, effectief te scheiden van het afvalwater. Door deze doeltreffende scheiding dragen bezinkers bij aan schonere en duurzamere waterbronnen, wat resulteert in een verbeterde waterkwaliteit en een gezonder milieu.

Innovatief Hygiënisch Comfort op Maat voor Urologie afdeling in Amphia Ziekenhuis

De Urologie afdeling van het gloednieuwe Amphia ziekenhuis wordt uitgerust met hoogwaardige, op maat gemaakte RVS afvoerputten, geleverd door De Kruijff Machinebouw. Deze afvoerputten zijn met oog voor zowel functionaliteit als hygiëne ontworpen, om een optimale en comfortabele ervaring te garanderen voor patiënten en zorgpersoneel.

Meesterlijk Maatwerk in RVS Zetwerk & Kantwerk

Of het nu gaat om groot zetwerk of kantwerk van indrukwekkende formaten, De Kruijff Machinebouw staat bekend als dé specialist in deze technieken. Gevestigd in Nijkerk, voeren wij met trots ons vakmanschap uit, waarbij we uitblinken in zet- en kantwerk van formaat. Lees verder om meer te ontdekken over onze expertise en de mogelijkheden die wij bieden.

Specialist in Voedingsindustrie Machines en Systemen

De Kruijff Machinebouw is dé specialist als het gaat om het ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk RVS-constructies. Ontdek hoe onze expertise bijdraagt aan efficiënte oplossingen, met speciale aandacht voor een frisdrank menger.

Roestvrijstalen Excellence voor de Inrichting van de Voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is precisie en kwaliteit essentieel. De Kruijff Machinebouw is uw partner voor op maat gemaakte roestvrijstalen inrichtingen. 

rvs gaswasser

Project duurzaam en geavanceerd RVS 316 Gaswasser

Project duurzaam en geavanceerd RVS 316 Gaswasser is een project dat niet alleen bij voldoet aan de industriële normen, maar ook een bijdragen levert aan een verantwoorde benadering van gasverwerking en duurzaamheid. 

De Kruijff Machinebouw Opent Nieuw Pand aan Sinderlererf 1 te Nijkerk

1 maart 2019 markeerde een mijlpaal voor De Kruijff Machinebouw met de feestelijke opening van ons nieuwe pand aan Sindelererf 1 te Nijkerk. 

Uitbreiding van Kantgereedschap voor MVD 320 Ton Kantbank met Nieuwe LFL Matrijzen

Bij De Kruijff Machinebouw hebben we recentelijk een opwindende uitbreiding gerealiseerd in ons arsenaal van kantgereedschappen. Specifiek hebben we geïnvesteerd in nieuwe LFL matrijzen met een V-groef van 120 mm. Deze aanwinst is ontworpen om ons vermogen tot het kanten en vouwen van dik plaatwerk aanzienlijk te vergroten.

Optimalisatie van Plaatwerk met Nieuwe Gereedschappen

In een voortdurende inzet voor innovatie en verbetering heeft De Kruijff Machinebouw onlangs haar productiecapaciteit naar nieuwe hoogten getild. Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinsten voor de 320 tons MVD kantbank: zware gereedschappen die het mogelijk maken om dik plaatwerk met precisie te buigen.