Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw: Verlenging Sponsoring Hockeyclub Nijkerk!

De Kruijff Machinebouw: Verlenging Sponsoring Hockeyclub Nijkerk!

Verlenging sponsorcontract voor 3 seizoenen

Met trots kondigen wij aan dat De Kruijff Machinebouw ook de komende 3 seizoenen shirtsponsor zal zijn van de seniorenteams van Hockeyclub Nijkerk! Maart 2021 vond de officiële ondertekening van het sponsorcontract plaats, gevolgd door een feestelijke en Coronaproof toost om het partnerschap te vieren. 

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)35-6025817

Sindelererf 1, 3861 PW Nijkerk

Betrokkenheid bij de Lokale Gemeenschap in Nijkerk

De Kruijff Machinebouw is verheugd om opnieuw zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen door Hockeyclub Nijkerk te blijven ondersteunen. Als toonaangevend bedrijf in de RVS-machinebouw delen wij waarden als kwaliteit, innovatie en teamwork, perfect aansluitend bij de hockeymentaliteit.

Seizoen vooruitzichten: Sportiviteit, Teamgeest en Succes!

Met het verlengen van de sponsoring kijkt De Kruijff Machinebouw uit naar drie spannende seizoenen vol sportiviteit, teamgeest en succes op en naast het veld! Dank aan Hockeyclub Nijkerk voor het vertrouwen als shirtsponsor. Wij kijken uit naar de vruchtbare en succesvolle voortzetting van onze samenwerking! Samen gaan we voor de winst!

Interesse?

Ben jij op zoek naar sponsors voor bijvoorbeeld evenementen of sportclubs? Stuur een e-mail naar info@dekruijff-machinebouw.nl, ter attentie van Charl de Kruijff. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)35-602 5817. We kijken uit naar je bericht en de mogelijkheid om iets moois voor elkaar te betekenen!

Travel