Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Specials

- De Kruijff Machinebouw -

Van Idee tot Realisatie:Onze Kracht, Jouw Idee/Project!

Heb je een idee, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken? Wij denken graag met je mee!💡

Bij ons is creativiteit grenzeloos en oplossingen zijn maatwerk, of je nu een bedrijf bent of een particulier. Van het omzetten van jouw concept in een tastbaar project tot het kraken van ingewikkelde technische vraagstukken, wij zijn er om jou te ondersteunen op elke stap van de weg. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw project kunnen waarmaken.

Specials van De Kruijff Machinebouw

Kunst, Laboratoriumkar, Grafmonumenten & Meer

Kunst

Ben jij een gepassioneerde kunstenaar die droomt van het creëren van unieke metalen kunstwerken? Wij geloven in de kracht van metalen kunst en ondersteunen beeldend kunstenaars die zich specialiseren in het vormgeven van bijzondere werken met o.a. staal en aluminium.

Interieur en Exterieur

Onze dienstverlening gaat verder dan machinebouw; wij staan ook klaar voor de particulieren/bedrijven die op zoek zijn naar unieke interieur en exterieur items. Denk hierbij aan duurzame RVS-keukenbladen, prachtige bloembakken en stijlvolle loungesets.

Grafmonumenten

Elk grafmonument is een uniek eerbetoon, ontworpen om de herinnering aan uw dierbaren te koesteren. Laat ons jouw visie omzetten in een blijvende herinnering. Kies uit materialen zoals RVS, blauwstaal en cortenstaal, voor duurzame en onderhoudsvriendelijke monumenten.

Creëer Onvergetelijke Metaalkunst

De Kruijff Machinebouw heeft bijgedragen aan meerdere kunstwerken in de regio. Zo zijn bij trotse bijdragen van het prachtige kunstwerk ‘De Stier’ in Amersfoort. 

Vaak gaan de grenzen van metaalkunst verder dan aanvankelijk gedacht. Onze ervaring bij De Kruijff Machinebouw heeft aangetoond dat er talloze mogelijkheden zijn bij het vormgeven van metalen kunstwerken. Wij nodigen (lokale) kunstenaars graag uit om met ons in gesprek te gaan en hun ideeën te verkennen. Samen kunnen we de grenzen van creativiteit verleggen en unieke meesterwerken tot leven brengen in metaal.

Specials van De Kruijff Machinebouw

Laboratoriumkar - RVS in de medische wereld

De Kruijff Machinebouw is een familiebedrijf, met Charl de Kruijff aan het roer. Echter doen wij meer dan alleen maar RVS- machinebouw. We maken bordessen, ook uitzonderlijk grote metalen bordessen, trilgoten, enkelvoudige reinigers, complexe reinigingslijnen, big bag frames, aircleaners voor de voedingsindustrie, RVS- vaten, RVS- tanks, koperwerk specials, scheepsbedieningsconsolen, RVS-grafmonumenten, speciaal op maat gemaakte RVS/metalen loungebanken, strakke metalen bloembakken, verzorgen en adviseren speciale metalen o.a. cortenstaal, messing, blauw metaal voor inrichting van winkels en huizen, ondersteunen (lokale) kunstenaars bij het maken van de mooiste metalen kunstwerken.

Neem contact op

Offerte-aanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.