Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Specials

Specials van De Kruijff Machinebouw

Laboratoriumkar, kunst en grafmonumenten

De Kruijff Machinebouw is een familiebedrijf, met Charl de Kruijff aan het roer. Echter doen wij meer dan alleen maar RVS- machinebouw. We maken bordessen, ook uitzonderlijk grote metalen bordessen, trilgoten, enkelvoudige reinigers, complexe reinigingslijnen, big bag frames, aircleaners voor de voedingsindustrie, RVS- vaten, RVS- tanks, koperwerk specials, scheepsbedieningsconsolen, RVS-grafmonumenten, speciaal op maat gemaakte RVS/metalen loungebanken, strakke metalen bloembakken, verzorgen en adviseren speciale metalen o.a. cortenstaal, messing, blauw metaal voor inrichting van winkels en huizen, ondersteunen (lokale) kunstenaars bij het maken van de mooiste metalen kunstwerken.

De Kruijff Machinebouw heeft bijvoorbeeld het prachtige kunstwerk ‘De Stier’ in Amersfoort mede mogelijk gemaakt. Vaak is er bij het maken van metalen kunstwerken meer mogelijk dan vooraf wordt gedacht. Wij stellen onze expertise graag ter beschikking en nodigen (lokale) kunstenaars uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Neem contact op

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Reinigers, maar ook sproeiwassers en drogers

Zelf ontwikkelde (ultrasoon)reinigers

De Kruijff Machinebouw in Nijkerk (voorheen Soest) heeft ruime ervaring in de engineering en productie van ultrasone reinigingsapparatuur. Tot de door ons ontwikkelde reinigingsmachines behoren zowel kleine enkelvoudige reinigers als complete en complexe reinigingslijnen.

Naast ultrasoon reinigers produceren wij sproeiwassers, drogers en andere machines voor productreiniging. De door De Kruijff Machinebouw ontwikkelde en geproduceerde producten worden onder andere gebruikt in de vliegtuigindustrie en in de automotive branche.