Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw: Innovatief Hygiënisch Comfort op Maat voor Urologie afdeling in Amphia Ziekenhuis

De Kruijff Machinebouw: Innovatief Hygiënisch Comfort op Maat voor Urologie afdeling in Amphia Ziekenhuis

De Urologie afdeling van het gloednieuwe Amphia ziekenhuis wordt uitgerust met hoogwaardige, op maat gemaakte RVS afvoerputten, geleverd door De Kruijff Machinebouw. Deze afvoerputten zijn met oog voor zowel functionaliteit als hygiëne ontworpen, om een optimale en comfortabele ervaring te garanderen voor patiënten en zorgpersoneel.

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)35-6025817

Sindelererf 1, 3861 PW Nijkerk

Maatwerk RVS Afvoerputjes voor Amphia Ziekenhuis Urologie afdeling

De Kruijff Machinebouw heeft met trots de levering verzorgd van roestvrijstalen urologische afvoerputten die speciaal zijn afgestemd op de eisen van de Urologie afdeling in het in aanbouw zijnde Amphia ziekenhuis. Deze op maat gemaakte oplossingen beloven niet alleen duurzaamheid en robuustheid, maar ook een naadloze integratie met de medische faciliteiten, waarbij de hoogste normen op het gebied van hygiëne worden gehandhaafd voor een uiterst hygiënische badkamer.

Waarom kiezen voor RVS Afvoerputten?

De urologische afvoerput is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en optimale hygiëne garanderen. Daarnaast is de doucheput voorzien van een deksel, deze zorgt voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën.

Elke afvoerput is afgestemd op de specifieke behoeften van de afdeling, zodat functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.

RVS staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor de afvoerputjes een langdurige oplossing bieden voor de ziekenhuisomgeving.

Het onderhouden van de afvoerputten is eenvoudig, wat resulteert in minimale verstoring van de dagelijkse gang van zaken op de Urologie afdeling.

Interesse?

Met Kruijff Machinebouw ben je verzekerd van hoogwaardige op maat gemaakte RVS doucheputten, die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw project. Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte doucheput, staan wij klaar om met je mee te denken!

Stuur een e-mail naar info@dekruijff-machinebouw.nl, ter attentie van Charl de Kruijff. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)35-602 5817. Wie weet welke waardevolle oplossingen we samen kunnen realiseren. We kijken uit naar je bericht en de mogelijkheid om iets moois voor elkaar te betekenen!