Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

RVS Leidingwerk

pompunit
Werkzaamheden

Veelzijdig in RVS Leidingwerk

Voor het produceren van leidingwerk in RVS 304 of 316 is De Kruijff Machinebouw het juiste adres. Onze klanten, afkomstig uit diverse sectoren zoals de petrochemische industrie, machinebouw en voedingsmiddelenindustrie, stellen de hoogste kwaliteitseisen. Wij begrijpen het belang van precisie en vakmanschap, daarom bieden wij indien gewenst de service om de inwendige lassen tot de vereiste ruwheidswaarden te slijpen. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw leidingwerk voldoet aan de strengste normen en verwachtingen.

Doorlassing van RVS Leidingwerk

Bij De Kruijff Machinebouw bieden we verschillende mogelijkheden voor het vervaardigen van leidingwerk in RVS. We gebruiken geavanceerde technieken zoals doorlassing met TIG-lassen en backinggas voor een optimale kwaliteit. Daarnaast kunnen we het leidingwerk afwerken met aansluitingen, flensen of koppelingen, en indien nodig, het beitsen en stralen voor een perfecte afwerking.

Bovendien bieden we de optie om onderdelen van gerenommeerde merken zoals Parker, Swagelock of Hansaflex te integreren in het leidingwerk. Of je nu een schets of een technische tekening hebt, wij zorgen ervoor dat deze worden uitgewerkt tot perfect RVS leidingwerk. 

RVS RO-systeem/Filtratiesysteem

Ontdek de voordelen van een RVS RO-systeem/filtratiesysteem van De Kruijff Machinebouw. Deze systemen zijn cruciaal voor waterzuivering in diverse sectoren zoals de petrochemische, voedingsmiddelen- en machinebouwindustrieën. Met geavanceerde membranen en filters verwijderen ze effectief onzuiverheden uit water, waardoor je kunt rekenen op schoon en water dat voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. 

rvs ro-systeem/filtratiesysteem

Onze Producten

Neem contact op

Offerte-aanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.