Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw: Ontwikkel Jouw Technische Talent bij De Kruijff Machinebouw!

De Kruijff Machinebouw: Ontwikkel Jouw Technische Talent bij De Kruijff Machinebouw!

Vacature: Technisch Talent Gezocht!

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je de ambitie om jouw technische kennis en ervaring uit te breiden? Dan is De Kruijff Machinebouw op zoek naar jou! Als groeiend bedrijf in de machinebouw, engineering, las- en kantwerk bieden wij een unieke kans om samen te werken aan het gehele proces, van concept tot eindproduct.

Als lid van team #dekruijffmachinebouw krijg je de mogelijkheid om je allround werkplaatsvaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan het leren lezen van technische tekeningen, TIG-/MIG-lassen, slijpen, kanten, zagen en het bouwen van machines van begin tot eindproduct. Bij De Kruijff Machinebouw geloven ze in de kracht van goede begeleiding en investeren graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)35-6025817

Sindelererf 1, 3861 PW Nijkerk

Stagiaires Welkom!

Al enkele jaren werkt De Kruijff Machinebouw succesvol samen met stagiaires, zowel BBL als BOL. De Kruijff Machinebouw heeft een samenwerkingsverband met verschillende scholen, waaronder ROC Midden Nederland in Amersfoort, het Make Centre in Nieuwegein en het Hoornbeeck College. Mochten zij nog geen contact hebben met jouw school, dan kijken ze graag of dit mogelijk is!

Bij De Kruijff Machinebouw begrijpen ze dat niemand alles foutloos kan doen vanaf het begin. Daarom bieden ze een ondersteunende omgeving waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook kunt groeien tot een technisch talent. Heb je moeite met bepaalde vakken? Het toegewijde team staat klaar om je te helpen!

Waarom De Kruijff Machinebouw?

  • Een echt familiebedrijf met circa 12 toegewijde medewerkers.
  • Nauw contact met collega’s in een klein en hecht team.
  • Een passende stagevergoeding
  • Een ondersteunende omgeving waarin je kunt ontwikkelen.
  • Mogelijkheid tot een arbeidscontract.

 

Jouw Toekomst Begint Hier!

Wacht niet langer en maak deel uit van ons gedreven team! Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om je techniek talent te ontplooien bij De Kruijff Machinebouw. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst in de wereld van techniek!