Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw: Uitbreiding van Kantgereedschap voor MVD 320 Ton Kantbank met Nieuwe LFL Matrijzen

De Kruijff Machinebouw: Uitbreiding van Kantgereedschap voor MVD 320 Ton Kantbank met Nieuwe LFL Matrijzen

Bij De Kruijff Machinebouw hebben we recentelijk een opwindende uitbreiding gerealiseerd in ons arsenaal van kantgereedschappen. Specifiek hebben we geïnvesteerd in nieuwe LFL matrijzen met een V-groef van 120 mm. Deze aanwinst is ontworpen om ons vermogen tot het kanten en vouwen van dik plaatwerk aanzienlijk te vergroten.

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)35-6025817

Sindelererf 1, 3861 PW Nijkerk

Meer Mogelijkheden met 320 Ton Kantbank

Deze geavanceerde LFL matrijzen vormen een waardevolle aanvulling op het bestaande kantgereedschap voor onze MVD 320 ton kantbank. Met deze uitbreiding kunnen we nu met gemak staal met een dikte van 12 en 15 mm verwerken, evenals RVS met een dikte van 12 mm. De V-groef van 120 mm stelt ons in staat om plaatwerk te buigen over een maximale lengte van 3000 mm. In het bijzonder kunnen we RVS met een dikte van 15 mm buigen met een maximale buiglengte van 1500 mm.

Toepassingen en Voordelen

Deze verbeteringen betekenen dat we een breder scala aan plaatwerkdiktes aankunnen, waardoor we flexibeler zijn in het voldoen aan de eisen van onze klanten. Of het nu gaat om staal of RVS, onze capaciteit om nauwkeurig te kanten en te vouwen is nu nog uitgebreider. Deze investering in geavanceerde technologie onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte plaatbewerkingoplossingen.

Bij De Kruijff Machinebouw blijven we voorop lopen in innovatie, en met deze recente toevoeging aan ons machinepark zijn we goed gepositioneerd om zelfs de meest veeleisende plaatbewerkingprojecten aan te pakken.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@dekruijff-machinebouw.nl, ter attentie van Charl de Kruijff. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)35-602 5817. Wie weet welke waardevolle oplossingen we samen kunnen realiseren. We kijken uit naar je bericht en de mogelijkheid om iets moois voor elkaar te betekenen!