Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

De Kruijff Machinebouw: Optimalisatie van Plaatwerk met Nieuwe Gereedschappen

De Kruijff Machinebouw: Optimalisatie van Plaatwerk met Nieuwe Gereedschappen

In een voortdurende inzet voor innovatie en verbetering heeft De Kruijff Machinebouw onlangs haar productiecapaciteit naar nieuwe hoogten getild. Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinsten voor de 320 tons MVD kantbank: zware gereedschappen die het mogelijk maken om dik plaatwerk met precisie te buigen.

Offerteaanvraag / Nadere informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)35-6025817

Sindelererf 1, 3861 PW Nijkerk

Wila OZU-071: De Kracht achter de Precisie

Een opvallende toevoeging aan ons arsenaal is de Wila OZU-071 ondermatrijs, ontworpen om de grenzen van precisie te verleggen. Uitgerust met een indrukwekkende V-groef van 160 mm, stelt deze ondermatrijs ons in staat om plaatwerk met een ongekende nauwkeurigheid te bewerken. De mogelijkheden van de Wila OZU-071 zijn grenzeloos, waardoor wij ons onderscheiden in het zetten van diverse materialen.

Radiusgereedschap: Flexibiliteit in Vormgeving​

Om onze klanten nog meer veelzijdigheid te bieden, hebben we ook geïnvesteerd in een speciale houder voor het inspannen van radiusgereedschap. Dit omvat onder andere een radiusdeel met een indrukwekkende R-waarde van 25 mm. Met deze aanvulling op ons machinepark kunnen wij nu staal met een dikte tot 20 mm, RVS tot 15 mm, en aluminium (afhankelijk van de soort) tot 35 mm met gemak en precisie bewerken.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@dekruijff-machinebouw.nl, ter attentie van Charl de Kruijff. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)35-602 5817. Wie weet welke waardevolle oplossingen we samen kunnen realiseren. We kijken uit naar je bericht en de mogelijkheid om iets moois voor elkaar te betekenen!