Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Vacature Allround RVS Plaatwerker / Metaalbewerker

Ben jij een ervaren en gedreven persoon die houdt van diversiteit in werkzaamheden en graag betrokken is bij het gehele productieproces? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega!

Meer informatie

Fulltime

Nijkerk

Technische mbo-opleiding (niveau 3/4)

Functie inhoud

Als allround RVS plaatwerker bestaan jouw werkzaamheden uit het voorbereiden, samenstellen en hechten, aflassen en afwerken van verschillende producten, waaronder frames, tanks, constructies en plaatwerk. Bij ons transformeer je ruwe platen tot hoogwaardige eindproducten. Je bent betrokken bij het gehele proces, van zagen en boren tot het knippen en zetten van de producten.

Solliciteren?

Charl de Kruijff
De Kruijff Machinebouw
Info@dekruijff-machinebouw.nl
+31 (0)35-6025817

Functie voorwaarden

In deze rol heb je bij voorkeur ervaring met TIG-/MIG-lassen en het lezen van technische tekeningen. Netheid en precisie zijn essentieel vanwege de hoge eisen van onze machines. Je werkt graag in een gemotiveerd team en hebt een passie voor het bouwen van kwalitatief hoogstaande machines en apparaten. 

Bij De Kruijff Machinebouw geloven we in de kracht van goede begeleiding voor succesvol leren en werken. We investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin jij je op je gemak voelt.

Verdere functie voorwaarden:

  • Oog voor detail
  • Netjes en secuur
  • Doorzetter
  • Leergierig
  • Technisch inzicht

Wat wij bieden

Een leuke, veelzijdige en uitdagende baan met een prettige werksfeer in ons kleine en hechte team. Je hebt veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris wordt in overleg met jou bepaald en is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Verder bieden wij:

  • Een werkplek in een gedreven team
  • Een leuke en gezellige werksfeer
  • Goede begeleiding
  • Een fijne werkomgeving
  • Mogelijkheden voor doorleren

Interesse?

Denk je dat jij een goede aanvulling bent binnen ons team? Of wil je meer informatie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@dekruijff-machinebouw.nl t.a.v. Charl de Kruijff of bel 
+31 (0)35-602 5817. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Werken bij:

De Kruijff Machinebouw is een echt familiebedrijf, gevestigd op industrieterrein de Flier te Nijkerk. Wij zijn in Midden-Nederland de specialist bij uitstek voor het ontwerpen, produceren, kanten en installeren van maatwerk RVS-machines, metaalconstructies en skids. Als veelzijdige RVS-machine- en apparatenbouwer bedienen wij diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, waterzuivering, olie en chemie. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dat; wij staan ook klaar voor de particulieren die op zoek zijn naar unieke interieur en exterieur meubels. Denk hierbij aan duurzame RVS-keukenbladen, prachtige bloembakken en stijlvolle loungesets.