Dé specialist in RVS-Machinebouw, Constructies en Engineering

Vacature Technische
Stage

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je de ambitie om jouw technische kennis en ervaring uit te breiden? Dan is De Kruijff Machinebouw op zoek naar jou! Als groeiend bedrijf in de machinebouw, engineering, las- en kantwerk bieden wij een unieke kans om samen te werken aan het gehele proces, van concept tot eindproduct.

Meer informatie

Fulltime

Nijkerk

Technische mbo-opleiding (niveau 3/4)

Functie inhoud

Als lid van team #dekruijffmachinebouw krijg je de mogelijkheid om je allround werkplaatsvaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan het leren lezen van technische tekeningen, TIG-/MIG-lassen, slijpen, kanten, zagen en het bouwen van machines van begin tot eindproduct. Bij De Kruijff Machinebouw geloven ze in de kracht van goede begeleiding en investeren graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren?

Charl de Kruijff
De Kruijff Machinebouw
Info@dekruijff-machinebouw.nl
+31 (0)35-6025817

Functie voorwaarden

Netheid en precisie zijn essentieel vanwege de hoge eisen van onze machines. Je werkt graag in een gemotiveerd team en hebt een passie voor het bouwen van kwalitatief hoogstaande machines en apparaten. 

Bij De Kruijff Machinebouw begrijpen ze dat niemand alles foutloos kan doen vanaf het begin. Daarom bieden ze een ondersteunende omgeving waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook kunt groeien tot een technisch talent. Heb je moeite met bepaalde vakken? Het toegewijde team staat klaar om je te helpen!

Verdere functie voorwaarden:

 • Oog voor detail
 • Netjes en secuur
 • Doorzetter
 • Leergierig
 • Technisch inzicht

Wat wij bieden

Een leuke, veelzijdige en uitdagende stage met een prettige werksfeer in ons kleine en hechte team. Je hebt veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Verder bieden wij:

 • Een werkplek in een gedreven team
 • Een leuke en gezellige werksfeer
 • Nauw contact met collega’s in een klein en hecht team
 • Goede begeleiding
 • Een passende stagevergoeding
 • Een ondersteunende omgeving waar je kunt ontwikkelen
 • Een fijne werkomgeving
 • Mogelijkheid tot een arbeidscontract
 

Al enkele jaren werkt De Kruijff Machinebouw succesvol samen met stagiaires, zowel BBL als BOL. De Kruijff Machinebouw heeft een samenwerkingsverband met verschillende scholen, waaronder ROC Midden Nederland in Amersfoort, het Make Centre in Nieuwegein en het Hoornbeeck College. Mochten zij nog geen contact hebben met jouw school, dan kijken ze graag of dit mogelijk is!

Interesse?

Wacht niet langer en maak deel uit van ons gedreven team! Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om je techniek talent te ontplooien bij De Kruijff Machinebouw. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst in de wereld van techniek!

Denk je dat jij een goede aanvulling bent binnen ons team? Of wil je meer informatie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@dekruijff-machinebouw.nl t.a.v. Charl de Kruijff of bel 
+31 (0)35-602 5817. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Werken bij:

De Kruijff Machinebouw is een echt familiebedrijf, gevestigd op industrieterrein de Flier te Nijkerk. Wij zijn in Midden-Nederland de specialist bij uitstek voor het ontwerpen, produceren, kanten en installeren van maatwerk RVS-machines, metaalconstructies en skids. Als veelzijdige RVS-machine- en apparatenbouwer bedienen wij diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, waterzuivering, olie en chemie. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dat; wij staan ook klaar voor de particulieren die op zoek zijn naar unieke interieur en exterieur meubels. Denk hierbij aan duurzame RVS-keukenbladen, prachtige bloembakken en stijlvolle loungesets.